clubklus

Super snel en eenvoudig
communiceren met vrijwilligers!

probeer
30 dagen
gratis

Toekomstplannen en ideeën van clubklus

activiteit typen

Op dit moment werken we aan het begrip ‘activiteit typen’. Zo kan een vrijwilliger aangeven in welk type activiteit hij of zij geïnteresseerd is, en waarvoor clubklussen gestuurd mogen worden. Dit voorkomt dat een vrijwilliger klussen krijgt aangeboden waar hij of zij zich toch nooit voor zou aanmelden. Omdat de club zelf de naamgeving kan geven aan het ‘activiteit type’, kan dit ook gebruikt worden voor de verschillende commissies binnen de club.

klussen bundelen in 1 bericht

Ook staat een wens in de planning om meerdere klussen te bundelen in 1 e-mailbericht. Dit om het aantal mailtjes te verminderen aan vrijwilligers.

uitgevoerde clubklussen waarderen

De clubklus-pagina uitbreiden met reeds uitgevoerde klussen, waarbij de mogelijkheid aangeboden wordt om per clubklus ‘complimenten en bedankjes’ te plaatsen aan de vrijwilligers door de leden van de club. Waardering helpt…

clubklussen per regio

Overkoepelende pagina per regio met uit te voeren klussen. Mogelijk dat vrijwilligers (van andere clubs) zich spontaan melden, waardoor ook de ‘lastige’ klussen geklaard worden. Een ‘lastige’ klus is niet voor iedereen ‘lastig’. Elke club moet natuurlijk zelf aangeven of ze opgenomen willen worden in een dergelijk overzicht.


Ideeën en wensen van clubs worden serieus in behandeling genomen en (als deze zinvol zijn ook voor andere clubs) meegenomen in de ontwikkeling van clubklus.nl.

Contact

Wil je weten wat Clubklus voor jouw club kan betekenen? Neem dan contact op.