clubklus

Super snel en eenvoudig
communiceren met vrijwilligers!

probeer
30 dagen
gratis

Introductie

Een introductie van Clubklus in 4x 60 sec

Hoe werkt het

 • Een nieuwe klus schrijven 1-3

  In het dashboard kan op zeer eenvoudige wijze de clubklus beschreven worden, zonder technische kennis. Het eventueel opmaken van de tekst is kinderspel. Door het gebruik van markdown is de opmaak heel eenvoudig te bepalen.

 • Eenvoudig foto bijvoegen 2-3

  Het werken met afbeeldingen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De afbeelding krijgt automatisch het juiste formaat ongeacht wat er gekozen wordt; je mag zelf bepalen welk gedeelte van de foto gebruikt mag worden.

 • Direct een preview 3-3

  In de preview (rechts van de pagina) wordt duidelijk wat je mag verwachten, als de clubklus geplaatst wordt, op de speciale clubpagina (zie voorbeeld van een clubpagina MHC de Westerduiven).

 • Clubklussen centraal beheren

  Clubklussen centraal beheren

  In het dashboard worden de clubklussen overzichtelijk getoond. En in dit dashboard kan er ook gestuurd worden. Zo kan het inschrijven op een klus direct gestopt worden; mocht via een ander kanaal vrijwilligers zich hebben aangeboden.

  Aanmeldingen van vrijwilligers op een clubklus verschijnen automatisch in het dashboard, via live-update!.

 • Vrijwilligers zelfstandig aanmelden

  Vrijwilligers zelfstandig aanmelden

  Een club kan met een speciale link vrijwilligers vragen zichzelf aan te melden bij de club. Na aanmelding krijgt de vrijwilliger nieuwe clubklussen via de e-mail. De beheerder krijgt hiervan een notificatie en ziet de vrijwilliger terug in het dashboard (live-update)!

Contact

Wil je weten wat Clubklus voor jouw club kan betekenen? Neem dan contact op.