clubklus

Super snel en eenvoudig
communiceren met vrijwilligers!

probeer
30 dagen
gratis

Overzicht vrijwilligers

In de tab vrijwilligers verschijnen de vrijwilligers die zich zelfstandig hebben ingeschreven. Het inschrijven kan met een speciaal inschrijfformulier.

De link naar het inschrijfformulier wordt aangeboden in de tab vrijwilligers, op de admin-pagina. In deze link is een speciale code opgenomen, zodat het inschrijven van de vrijwilliger gekoppeld is aan de juiste club.

Daarnaast wordt het inschrijfformulier ook aangeboden op de speciale clubpagina, op www.clubklus.nl/clubs. Ook dit formulier zorgt ervoor dat de vrijwilliger zich bij de juiste club inschrijft.

Een vrijwilliger die zich inschrijft krijgt een bevestigingsmail van inschrijven. Dit is speciaal bedoel om misbruik te voorkomen. In de betreffende e-mail kan de vrijwilliger zich ook elk moment uitschrijven. Dit wordt ook aangeboden in elke e-mail van een nieuwe clubklus.

actief

Vrijwilligers waarvan het attribuut actief is geactiveerd, krijgen een mail van een nieuw clubklus toegestuurd. Het mailen van een clubklus naar de actieve vrijwilligers kan op de tab klussen, door bij de betreffende clubklus op de knop met het icoon te klikken.

verwijder

Verwijderde vrijwilligers kunnen niet hersteld worden. Herstel kan door opnieuw in te schrijven met het inschrijfformulier.

Contact

Wil je weten wat Clubklus voor jouw club kan betekenen? Neem dan contact op.