clubklus

Super snel en eenvoudig
communiceren met vrijwilligers!

probeer
30 dagen
gratis

Eerste stappen

Na een succesvolle registratie van de club zijn er vier vervolgstappen:

 1. Inloggen

  Eerst moet er ingelogd worden om op de admin-pagina de volgende drie stappen te kunnen uitvoeren.

 2. Met deze link kunnen vrijwilligers zichzelf aanmelden als vrijwilliger van de club. Hiervan krijgen ze een bevestiging per e-mail, zodat er een controle uitgevoerd wordt en misbruik kan worden voorkomen. De link naar deze aanmeldpagina is terug te vinden op de admin-pagina, tab vrijwilligers.

 3. Clubklus aanmaken

  Op de admin-pagina, tab nieuwe klus, kan een nieuwe clubklus aangemaakt worden.

 4. Clubklus mailen naar alle aangemelde vrijwilligers

  Als zich in de tussentijd vrijwilligers hebben aangemeld, kan de clubklus gemaild worden naar deze vrijwilligers door op het -icoon te klikken bij de betreffende clubklus. Of de speciale clubpagina1 mailen naar alle leden en vrijwilligers van de club. Ook op deze pagina wordt een speciaal aanmeldformulier aangeboden, waarop vrijwilligers zich kunnen aanmelden.

 1. Deze speciale pagina wordt na registratie van de club binnen 1 uur toegestuurd. 

Contact

Wil je weten wat Clubklus voor jouw club kan betekenen? Neem dan contact op.